Arbeidshelg; om skriving e «arbeid»?

Rina.jpg

I dag har jeg lyst til å fortelle om tilfeldigheter. Tilfeldigheter kan vise seg å bli en stor lykke.  Tilfeldighetene gjorde at rina Nicolaisen tok kontakt med meg etter å ha lest «Spesialpedagogikk «4/16, hvor jeg hadde skrevet om arbeid ifosterhjem, basert på barneboka «Det knuste hjertet».  Hun var også interessert i tema; hadde mye erfaring- og hun hadde drømmen om en bok om arbeidet i fosterhjem. Det hadde jeg også! Tenk å treffe noen som bærer på den samme drømmen som deg selv?  Det er en gave det!

Vi begynte å jobbe sammen om et forord- en innholdsfortegnelse, og vi begynte å skrive. Vi sendte ideen vår til forlag, og interesseorganisasjoner, men møtte i grunnen mye «nei – prøv noen andre»…. Etter mye motbør holder vi nå på; vi har kontakt med et forlag som muligens er interessert…Det er enda en vei å gå- men nå har vi fått såpass konkrete tilbakemeldinger at vi kan jobbe videre. Det kjennes godt!

Vi er begge sikre på at bok skal det bli; nå har vi møttes en gang i Bodø, og i helga her. Etter to intense dager er vi på sporet!  Arbeid? Ja, og nei- for dette er det lysten som er drivverket i. 14708149_1352128024805483_487725390940380028_n

Og her er boka som var grunnen til at vi møttes:

Sangen til boka; «Hold godt om mæ»

rina2

..og trur du ikkje ho klepte sæ på turen heim.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s