Minner.no

 

 

folk21

Anita (Gunnarsen) Lund og Beate (Nilsen) Heide drikker av dukkekoppene i 1965.

Minner.no er et nettsted som tar vare på folks minner. Det er ikke så mye publisert der enda, men det er en plattform verd å  se mer på for dem som er interessert i kulturminner, barndommens leker og levd liv.

Her kan du publisere selv.

Nettstedet sier om seg selv:

«Å ta vare på samfunnsminnet er alles oppgave!

Målet for Minner er en bred innsamling av kunnskap om menneskers liv før og nå. Hvis du vil at dine erfaringer og perspektiv skal være med i denne minnebanken, kan du selv sørge for å få dem innført!

Nettstedet Minner gjør det lettere for museer og arkiv å samarbeide med privatpersoner om samfunnsdokumentasjon, samtidig som folk får mer direkte styring med beretningene de velger å dele med samfunnet via kulturinstitusjonene. Alle prosjektene i Minner har en solid kulturinstitusjon som prosjekteier og en navngitt fagperson har det redaksjonelle ansvaret for publiseringen i det enkelte prosjektet. Hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger om et bestemt prosjekt, da kan du kontakte denne personen. Navn og kontaktdetaljer finner du fra prosjektsiden.

Det er Norsk Folkemuseum og Nordiska Museet som har tatt initiativ til å etablere nettsidene Minner.no og Minnen.se. Vi jobber med å videreutvikle disse sidene. Spørsmål, kommentarer og andre innspill er velkomne, og kan sendes: neg@norskfolkemuseum.no«

Har du lyst å delta? Ja, da er det bare å lage deg en profil! Det har jeg gjordt. Se her om du har lyst å se hva jeg har lagt ut Min side på Minner.no

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s