Lørdagspenning

 

17990216_10155162071474882_1542192307557103214_o

Er du en av dem som har spenning til helga med å spille Lotto? Du nikker? Ja, da er vi i samme båt. Jeg har i en årrekke vært med på å sponse andres drømmer, når de har vunnet små og store premier. Jeg har et lønnlig håp om at lykken skal stå meg bi en gang. Det er vel det håpet alle Lotto spillere bærer på? Drømmen om at det er mine tall som skal være i form – akkurat denne lørdagen.

Til nå har lykken hoppet over meg. Det har verken tikket små eller store premier inn på kortet mitt.

Likevel spiller jeg. Det gir lørdagen en ekstra piff; Jeg er jo med i trekningen! Selv om den reelle sjansen for at akkurat min rekke skal gå inn, er forsvinnende liten; så trøster jeg meg med at NOEN må vinne, og at det like godt kan bli meg som noen andre.

Lørdag så jeg Lottotrekningen – til en forandring. Der var det en søt historie rundt ordtaket «Hell i kjærlighet, uhell i spill». En godt voksen dame hadde fulgt med på trekningen, og satt strek under tallene etterhvert som de ble lest opp( det hadde barnebarnet lært henne at var lurt). Hun kvapp til da Norsk tipping ringte fra  Hamar og fortalte at hun hatte syv rette.  Med skjelvende hender ringte hun kjæresten som bodde like ved. Han gratulerte, og de avtalte å treffes, men før hun hadde kommet seg avsted, ringte han tilbake, og fortalte at også han hadde fått telefon fra Hamar, med samme beskjed; 7 rette. Så dermed vant de samme uken, begge kjærestene, hovedprisen i Lotto. Det er et unntak fra ordtaket det!

Så ja da; jeg vet at sjansen er liten! Og ja da! Jeg vet at det er bedre å spare pengene; Men denne lille gleden vil jeg unne meg selv. Jeg spiller Lotto, og er like spent hver uke på om tallene mine er i form.

Og hver uke jeg ikke vinner, sier jeg til meg selv; en uke nærmere premie!

Slike små livsbedrag tror jeg er sunt!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s