SVØMMING

18056476_10155158726999882_3076454530613719236_o

Badetøyet til tørk. Svømmebrillene også!

Jeg liker godt å være i bassenget. der kan jeg både gjøre øvelser, og jeg kan svømme. Jeg er heldig som eier medlemskap i 3T( trim, trening og trivsel) – det medlemskapet er investering i god helse og koster ca 450 kroner hver måned.  Mitt nærmeste 3T er Vestre Rosten, hvpor det også er basseng. Riktig nok «bare » tre baner, men 25 meter langt. Boblebad og badstue er det også.

Å starte dagen med et bad er en stor glede. Nå har jeg hostet og hømret i flere måneder, og derfor ikke kommet meg i bassenget så ofte som jeg selv syntes er behagelig- fordi man blir ganske utslitt av å hoste! Det tar mye energi. I tillegg til at når jeg legger hodet på puta, og kroppen kommer i vater, ja- det er startsignalet i kveldshosten, som får meg opp av senga for å tisse flere ganger…jeg utdyper ikke det mer men regner med dere har vært der. Utallige hostekuler kommer gjennom natta- og når  klokka ringer, er jeg slett ikke uthvilt og spretter ut av senga for å svømme.

I dag altså, tok jeg meg selv i nakken på god gammel Pippi Langstrømpevis( Dere kjenner henne? Uten mamma måtte hun selv beordre seg selv til det hun ikke hadde lyst til). Og jeg dro i bassenget.  Selv om det er tungt å starte å svæmme, så er det en utrolig følelse å gli gjennom vannet, og kjenne at kroppen vet hva han skal gjøre.

Jeg frydet meg en hel time i bassenget mens store snøfiller dekket bakken. Etter vask, og badstu dro jeg hjem, godt fornøyd med meg selv- og ikke minst: med flere ideer i hodet!

Jeg så nemlig en som svømte med snorkel: crawl! Det så helt stilig ut- og for meg som ikke får til crawlpusting så for meg at jeg kunne prøve både snorkel og svømmeføtter i bassenget. Kanskje det enda er mulig å lære å svømme crawl? Jeg snuser på tanken!

Og med de tanker; GOd lørdag.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s